Help Niki op de been-Tonpraten-2020

OPBRENGST: €2525,00

13 september – Tonpraten
Jajaja mensen, ze komen weer naar het Boxtelse platteland! De 5 tonpraters die het geweldige bedrag van €2.650,00 bij elkaar geklets hebben op 30 augustus doen dat op 13 september nog eens dunnetjes over bij D’n Hop. Ook Miss HighGene (onze social distance manager) zal weer van de partij zijn en zij zal er streng doch rechtvaardig op toezien dat alles weer op coronarolletjes zal verlopen. 

OPBRENGST: €1300,00

Verse steenoven pizza’s
Op zondag 13 september gaan deze fanatieke pizzabakkers gaan aan de slag voor jullie dus bestel maar, bestel maar, bestel maar 🙂

De pizza’s zijn af te halen op de Hunenborg 7 in Eindhoven

Ook Miss HighGene (onze social distance manager) zal weer van de partij zijn en zij zal er streng doch rechtvaardig op toezien dat alles weer op coronarolletjes zal verlopen. 

Help Niki op de been-Tonpraten-2020

OPBRENGST: €2650,00

30 augustus – Tonpraten
De eerste editie van het tonpraten bij D’n Hop was ondanks de regen een geweldig succes en het plezier was er niet minder om. Ludo van Vliet, Frans Bevers, Freddy van den Elzen, Rob Scheepers en Boy Jansen wisten de lachers op hun hand te krijgen. De drank vloeide rijkelijk maar toch hield iedereen zich heel goed aan alle corona maatregelen! deze dag hebben we een fenomenaal bedrag van €2.650,00 opgehaald. Dit is inclusief de €270,00 voor de loterij van de AIRFRYER.

Help Niki op de been-Bingo

OPBRENGST: €700,00

18 juli – Bingo
Mevrouw De Roos haalt haar bingoballen voor de 2e keer uit haar bingoballendoos en doet dit helemaal digitaal. Op zaterdag 18 juli gaat ze los op Facebook met haar LIVE BINGO SHOW. Iedereen kan hier aan meedoen en dat gaat als volgt:
1. Meld je aan in een reactie op Facebook, via messenger of via de mail
2. Als we je telefoonnummer of mailadres nog niet hebben moet je dat even doorgeven via een persoonlijk bericht of via de mail
3. Je doneert 10 euro via www.helpnikiopdebeen.nl en daarvoor krijg je via de app of mail 3 Bingo kaarten (voor 3 rondes). Als je 20 euro doneert krijg je er 6 enz. Print deze kaarten uit
4. Zaterdag 18 juli stipt om 20.00 uur zal mevr. De Roos beginnen met haar Bingo en ze zal 3x 3 rondes spelen (duurt ongeveer een uur)
5. Heb je Bingo, geef dan zsm “BINGO” door het nummer te bellen dat je door hebt gekregen. Het spel wordt stilgelegd en de kaart wordt gecontroleerd. Heb je Bingo, dan wordt de prijs zsm bij je voor de deur gezet.
De Bingo wordt uitgezonden via de Facebook pagina van Help Niki op de been. “Like” of “volg” deze pagina om de live-uitzending te kunnen volgen.

HOOFDPRIJS: AIRFRYER TWV €199,00

Help Niki op de been-Yoga

OPBRENGST: €180,00

Work-out met Lies
Op zondag 12 juli geeft Liesbeth bij D’n Hop een Yoga les in de buitenlucht. Voor slechts 10 euro kun je meedoen en helemaal zen aan de dag beginnen.

Bij slecht weer zal de yoga binnen plaats vinden. Uiteraard houden we hierbij rekening met de 1,5 meter. Als je een eigen yoga-matje hebt dan is het fijn als je die meeneemt.

Help Niki op de been-WorkOut

OPBRENGST: €270,00

Work-out met Lies
Op zondag 28 juni geeft Liesbeth bij D’n Hop een work-out in de buitenlucht. Voor slechts 10 euro kun je meedoen en de corona-kilo’s eraf werken.

Help Niki op de been

Opbrengst €50,00

Gegraveerde wijnglazen
Voor slechts €7,50 zijn deze wijnglazen te koop. Per setje voor €12,50. Leuk om kado te doen!

Ook is het mogelijk om een gepersonaliseerd glas met je eigen logo te maken. Neem daarvoor even contact met ons op via stichting@helpnikiopdebeen.nl

Help Niki op de been - Songfestival Quiz

OPBRENGST: €400,00

Songfestival Quiz
Jaaaa lieve mensen, omdat we 16 mei aan de buis gekluisterd zitten vanwege (een soort van) songfestival hebben wij zaterdag 9 mei een laagdrempelige-amusement-songfestival-quiz-avond georganiseerd! Heb je ook zin in een avondje vertier, doneer dan 10 euro op www.helpnikiopdebeen.nl en geef het door in een reactie of meld je aan bij de organisatie! Zet de drank en de borrelnootjes maar klaar dan maken we er een gezellig avondje van. 🏳️‍🌈🇪🇺🇳🇱

OPBRENGST: €120,00

Vogelhuisjes
Houtkunstenares Petronella Valentina Eek heeft speciaal voor de stichting deze vogelhuisjes ontworpen. Bieden kan via de Facebookpagina van onze stichting: https://www.facebook.com/helpnikiopdebeen/

OPBRENGST: €74,00

Koninklijke WIN actie
Tot voor kort vloog ze nog voor verschillende luchtvaartmaatschappijen maar nu zit ze al een tijdje aan de grond. Daarom had deze stewardess tijd om op deze speciale een Koninklijke actie op te zetten: Win een oranje trolley

OPBRENGST: €340,00

WC-papier actie
Wat een geweldige actie heeft deze olijke tweeling op touw gezet. Zonder dat iemand het wist zijn ze een wc-papier actie begonnen in Duitsland en hebben daarmee maar liefst €340,00 opgehaald. Met deze actie hadden ze twee vliegen in één klap: geld voor de stichting en gelukkige oosterburen die niet meer zonder wc-papier hoefden te zitten. Nicole en Daniela, superbedankt!

OPBRENGST: €134,00

Kleurplaten Actie
DONEER €2,- EN MAAK KANS OP EEN NIEUWE KINDERFIETS, DRIEWIELER OF LOOPAUTO

We hebben weer een geweldige actie en dit keer voor de kinderen: kleuren voor een goed doel en met kans op supermooie prijzen. Het mooie is dat het maar 2 euro kost. Wat moet je doen?

1. Doneer 2 euro en geef je mailadres door via stichting@helpnikiopdebeen.nl
2. Je krijgt via de mail een kleurplaat
3. Kleur de kleurplaat in, geef aan voor welke prijs je meedoet en maak er een foto van
4. Stuur de foto naar stichting@helpnikiopdebeen.nl
5. Bekendmaking winnaars: 30-06-2020

Wij verzamelen alle foto’s en de voorzitter van de stichting trekt 3 prijswinnaars d.m.v. een loting. Dat zal via de Facebook van Help Niki op de been bekend worden gemaakt.
De prijzen die te winnen zijn, zijn gesponsord door Bike Totaal Jack Leijten Boxtel:
– Kinderfiets
– Driewieler
– Loopauto

 

OPBRENGST €750,00

Meidje voor een karweitje
je ook zo’n hekel aan het wassen van de ramen? Moeke & Sil doen het met liefde en plezier, vooral voor het goede doel. Daarom komen ze graag met hun emmertje sop en spons langs om alles weer te laten blinken. Bovendien heb je meteen een gezellige dag met deze 2 dames. Om alles in goede banen te leiden moeten we wel rekening houden met:

❗️Corona: 1,5 meter afstand en soppen ze alleen de buitenboel
❗️ARBO technisch verantwoord (dus geen lange ladders, daar houdt Moeke niet van. Keukentrapjes klimmen ze nog wel op)
🚗 Boxtel en omgeving
💰 Vanaf €20,-

Maar wat krijg je er voor terug?
 Blinkende ramen
Een gezellige dag
Een goed gevoel

Wat moet je doen?
* Stuur een bericht naar de organisatie (bellen/appen/mailen/messenger)
* Maak een prijsafspraak
* Plan je afspraak

Livera Eindhoven/Veldhoven

OPBRENGST €110,00

Livera Eindhoven/Veldhoven
Hoewel de ondernemers nu ook in zwaar weer zitten en moeite hebben om het hoofd boven water te houden, willen ze nog steeds helpen. Zo hebben Angélica en Margit bedacht dat 5% van de opbrengst alle kadobonnen die nu verkocht worden, gedoneerd wordt aan de stichting Help Niki op de been.

Facebook: Livera Eindhoven/Veldhoven

Mascha Timmermans edelsmit

OPBRENGST: €700,00

Mascha Timmermans
Mascha Timmermans is edelsmid en speciaal voor “Help Niki op de been”  heeft ze deze prachtige ring ontworpen. De ring wordt op maat gemaakt en met letter naar keuze. Voor €50,- exclusief verzendkosten is deze ring van jou. De volledige opbrengst wordt gedoneerd aan de stichting Help Niki op de been. Heb je interesse? Stuur dan een bericht naar: info@maschatimmermans-edelsmid.nl

Voor meer info over Mascha, zie: https://www.maschatimmermans-edelsmid.nl

OPBRENGST: €1100,00

11 april – Bingo
Mevrouw De Roos haalt haar bingoballen weer uit haar bingoballendoos en doet dit helemaal digitaal. Op zaterdag 11 april gaat ze los op Facebook met haar LIVE BINGO SHOW. Iedereen kan hier aan meedoen en dat gaat als volgt:
1. Meld je aan in een reactie op Facebook, via messenger of via de mail 
2. Als we je telefoonnummer of mailadres nog niet hebben moet je dat even doorgeven via een persoonlijk bericht of via de mail
3. Je doneert 10 euro via www.helpnikiopdebeen.nl en daarvoor krijg je via de app of mail 3 Bingo kaarten (voor 3 rondes). Als je 20 euro doneert krijg je er 6 enz. Print deze kaarten uit
4. Zaterdag 11 april stipt om 19.00 uur zal mevr. De Roos beginnen met haar Bingo en ze zal 3x 3 rondes spelen (duurt ongeveer een uur)
5. Heb je Bingo, geef dan zsm “BINGO” in een reactie via de live uitzending van mevr. De Roos. Het spel wordt stilgelegd. Stuur een foto en de kaart wordt gecontroleerd. Heb je Bingo, dan wordt de prijs zsm bij je voor de deur gezet.

De Bingo wordt uitgezonden via de Facebook pagina van Help Niki op de been. “Like” of “volg” deze pagina om de live-uitzending te kunnen volgen.

Meisje van vinyl

4 april – Meisjes van Vinyl
Lieve Vinylvrienden, we missen jullie in deze bizarre tijden. We hebben elkaar nu extra nodig. De Meisjes van Vinyl organiseren een benefiet-digitaal-concert op 4 april vanaf 19:00 uur to 23:00 uur. We organiseren dit voor onze vriendin Niki.
Ook jij kunt helpen, stuur je verzoeknummer via whatsapp naar 06-21868955 en doneer je bedrag via Rekeningnummer: NL24BUNQ2042545317 t.n.v. Stichting Help Niki op de been. Iedere bijdrage die je kunt missen is meer dan welkom!! Wij “draaien” jouw nummer via onze FB-site van Meisjes van Vinyl zaterdag 4 april tussen 19:00 uur en 23:00 uur.

OPBRENGST: €530,75

Rekeningnummer: NL24BUNQ2042545317
T.n.v. Stichting Help Niki op de been